HJÆLPER DIG MED AT SKAB DIN PLADS, I ET OVERFYLDT ONLINE UNIVERS

Som din personlige marketingkonsulent hjælper jeg virksomheder, der ønsker at øge deres synlighed og tiltrække flere kunder gennem online markedsføring. Jeg er specialiseret i videocontent, web og tilbyder det hele som abonnement-baseret hjælp til både små og store virksomheder.

Afspil video
De ultimativt 3 fedeste du vil opleve:

Fleksibilitet

Fleksibiliteten i mit marketingkonsulent-abonnement gør det nemt for dig at tilpasse dine markedsføringstiltag efter dine behov.

Økonomisk

Nul ferieløn, sygpenge eller pension. Jeg drikke ikke jeres kaffe og spiser heller ikke jeres crossaniter og ingen binding

Fast sparinge

Som fast marketingkonsulent vil jeg lære dig og din forretning at kende, så du kun behøver at kontakte én person for at få hjælp 

Fleksibilitet

Fleksibiliteten i mit marketingkonsulent-abonnement gør det nemt for dig at tilpasse dine markedsføringstiltag efter dine behov.

Oplever du følgende frustrationer?

Få hjælp til en eller flere bestemte opgaver

Timm Media tilbyder hjælp til

Video Content

Videoindhold er en effektiv måde at formidle budskaber på, da det fanger opmærksomheden og engagerer seere på en visuel måde.

Webudvikling

Webudvikling og hjemmesidedesign handler om at opbygge og designe professionelle websites. Det kræver teknisk viden og kreativitet for at skabe brugervenligehed.

Annoncering

Drømmer du om at nå ud til et større publikum på sociale medier? Med annoncering kan du målrette dine budskaber til netop den målgruppe, du ønsker at nå ud til.

Mød Timm Højbjerg
(altså mig)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anmeldelser

Vælg den pris der passer dig